☢ Прайс-Ассортимент ☢ КОНТАКТЫ ☢ КЛАДЫ В 25 ГОРОДАХ!!! ☢

DharmaRC

♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Мес†ный
Депозит 200$
Реакции
212
Баллы
432
431ee7c611c9de8b814c6.jpg
КОНТАКТЫ:
➡️САЙТЫ 24/7: DH420.BIZ , DH420.CC , DH420.ME
➡️ОПЕРАТОР И ГРУППА ТГ ЗДЕСЬ: >>>ССЫЛКА<<<

Support на форуме: DharmaRC-Support

Последнее редактирование:

OKLA

New Member
Реакции
1
Баллы
222
КУРИТЕ НАТУР ПРОДУКТСПАЙСЫ МИКСЫ ХЕРОВОЕ ДЕЛО А ВОТ НАТУР ДАЖЕ ЗЕЛЕНСКИЙ БОРИТСЯ ЗА ЛЕГАЛИЗ

Kroljatina

Объективный
Мес†ный
Реакции
2.065
Баллы
2.532
Вещества
Каннабы.
ДАЖЕ ЗЕЛЕНСКИЙ
А что значит "ДАЖЕ ЗЕЛЕНСКИЙ"? великий могучий ,отец народа??? 😁 Человек слово?😂. Вот как раз и должно напрягать то-за что топит этот хитрый еврей ,ставленник пиндосов ...

Angry Customer

New Member
Реакции
2
Баллы
11
*ДУЖЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ МАГАЗ*

Замовляв доставку по пошті, і це найгірший стесл, який можна уявити, товар просто зіпсований

Отже, що ж це за стелс такий - одна банка з порошком для миття раковин, яку просто завернули в цалафан, а лише !!один нежорсткий пластиковий!! зіплок закинутий всередину
Вміст звісно смердить, на що було б по-барабану, якби єдини зіплок за 5 днів дороги у доставці не пошкодився, та порошок тепер у самому зіплоці разом з шмаллю

Прям під час розпакування, звісно супер-злий я пишу їм свої враження від "розпаковки цього шедевра", та звісно вимагаю поверенення грошей, а я у відповідь запишу там з листочком умовним відос, як я цю шмаль змиваю у туалет (пропонував це, щоб якраз не було вигляду що просто хочу збити бабло)

На що отримую відповідь "упаковщик сказав все нормально, це ти сам порвав при розпаковці"

Тож якщо хочете у доставку шмаль разом з хімкою для миття якоюсь - ну тоді ви по адресі
Потім ще почуєте стандартну відмовку від адміністратора "нікто не жаловался, у всех всьо харашо було раніше", та "ти не налаштований на діалог, бан" (під діалогом це я так розумію я їм маю деферамби за таку доставку співати)

Так шо, нешановні Dharma
Всього поганого

Реакции
926
Баллы
532
*ДУЖЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ МАГАЗ*

Замовляв доставку по пошті, і це найгірший стесл, який можна уявити, товар просто зіпсований

Отже, що ж це за стелс такий - одна банка з порошком для миття раковин, яку просто завернули в цалафан, а лише !!один нежорсткий пластиковий!! зіплок закинутий всередину
Вміст звісно смердить, на що було б по-барабану, якби єдини зіплок за 5 днів дороги у доставці не пошкодився, та порошок тепер у самому зіплоці разом з шмаллю

Прям під час розпакування, звісно супер-злий я пишу їм свої враження від "розпаковки цього шедевра", та звісно вимагаю поверенення грошей, а я у відповідь запишу там з листочком умовним відос, як я цю шмаль змиваю у туалет (пропонував це, щоб якраз не було вигляду що просто хочу збити бабло)

На що отримую відповідь "упаковщик сказав все нормально, це ти сам порвав при розпаковці"

Тож якщо хочете у доставку шмаль разом з хімкою для миття якоюсь - ну тоді ви по адресі
Потім ще почуєте стандартну відмовку від адміністратора "нікто не жаловался, у всех всьо харашо було раніше", та "ти не налаштований на діалог, бан" (під діалогом це я так розумію я їм маю деферамби за таку доставку співати)

Так шо, нешановні Dharma
Всього поганого
Вітаю!
Можу вас запевнити що пакування було якісним. Ми працюємо не один рік і добре знаєм свою роботу. Також від постійних кліентів які роблять замовлення через пошту немає таких скарг. На жаль ви самі пошкодили пакування, інакше товар зіпсуватися не міг.

Legenda

В миллиметре от огня плавятся Трихомы
Чайка ♿
Реакции
2.069
Баллы
2.532
Вещества
Weed,Meph,Mushrooms
Ребята, когда Николаев откроете?(((
Ждём-с ваших ШШ))

kurilkis

Well-Known Member
Реакции
46
Баллы
282
Реакции
926
Баллы
532

Tohalux

Death is behind me! but not today...
Я не отписываю трип-репорты
Реакции
9.756
Баллы
2.532
Вещества
Амф, "мет-амф",D-met,псилоцИбин, шишки(изредка)

𝖔𝖑𝖉 𝖘𝖈𝖍𝖔𝖔𝖑

𝖔𝖑𝖉 𝖘𝖈𝖍𝖔𝖔𝖑
Мес†ный
Реакции
1.786
Баллы
2.532
Согласен! Брал здесь, не смог забрать сразу в силу сложившихся обстоятельств, поехал спустя несколько месяцев, и было всё на месте, я был удивлен, надёжностью закладки…

Последнее редактирование:
Реакции
926
Баллы
532
Согласен! Брал здесь, не смог забрать сразу в силу сложившихся обстоятельств сразу, поехал спустя несколько месяцев, и было всё на месте, я был удивлен, надёжностью закладки…
Я бы закрепил ваш комментарий для тех кто говорит что у нас одни ненаходы, спасибо вам за отзыв. Как всегда в очередной раз убедился в надежности нашей команды.

Просто Nasty

пробы не давать
Реакции
92
Баллы
532
Здравствуйте, В Харькове можно Пробу ?

Dr()n4_20

Мес†ный
Реакции
1.613
Баллы
2.532
Я бы закрепил ваш комментарий для тех кто говорит что у нас одни ненаходы, спасибо вам за отзыв. Как всегда в очередной раз убедился в надежности нашей команды.
Ни одного ненахода от вас за 2 года

Judar

Active Member
Реакции
27
Баллы
232
Вещества
Шш
Отличный магаз )) Взял клад на районе у себя, с косания забрал и пошёл

Шишечка мазар, очень даже ничего

Сверху Снизу