Шишка сорту 🍬 RayOne25
посилання на магазин
Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю Шиш* декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер,водний
Речовина Шишка
Органолептика Шишка світло зелений колір.Є жовті ворсинки,мусору і сємок не було,різкий запах сканку і дизелю,дуже потужний.І дуже липка
Спосіб достаки Клад,в гарному місці,людей практично не було.Зйом зайняв 5 секунд.
Вага 3 грами.Тут все було чітко,фото є.На вазі -300мг бо скурив по дорозі додому))
Передісторія: Я довго слідкував за даним шопом,спілкувався із адміном,але проб не було.Але через деякий час проби зявилися і мене вписали в списки.На другий день спеціально для мене зробили гарячий клад ,який я зняв за 5 секунд.ще я вибрав сорт який вивів магазин.Тобто я перший куштую з форума цей шедевр.
Хочу для вам написати коротку інформацію як взагалі часні гровери виводять нові сорти
Приватний індор-бридинг базується на адаптації наукових методів під обмежений простір за допомогою мікроклонування та жорсткого відбору.
1. Два ізольованих бокси
- Бокс вегетації (18/6): для збереження «материнських» рослин та вкорінення клонів.
- Бокс цвітіння (12/12): для збору врожаю та проведення контрольованого запилення. На вентиляцію обов'язково ставлять фільтри, щоб пилок не розлітався.
2. Домашнє фенополювання (Pheno-hunting)
- Пророщують 10–20 регулярних насінин.
- З кожного куща зрізають клони-дублікати і залишають їх у боксі вегетації.
- Основні рослини відправляють цвісти. Чоловічі особини одразу видаляють.
- Після тестування готового врожаю виявляють найкращий кущ за силою та ароматом.
- Його раніше зрізаний клон стає постійною «Елітною мамою».
3. Точкове мікрозапилення
- З чоловічої рослини в окремому пакеті збирають пилок.
- У боксі цвітіння вимикають обдув і пензликом наносять пилок лише на 1-2 нижні гілки обраної «мами».
- На запилені гілки на добу вдягають паперові пакети, після чого їх обприскують водою для нейтралізації залишків пилку.
- Результат: верхні Шиш* залишаються чистими для вживання, а на нижніх гілках визріває кілька сотень ексклюзивних насінин нового гібрида.
. Фемінізація вдома
• Жіночий клон перед цвітінням обприскують розчином хімікату STS або колоїдного срібла.
• Це блокує гормони і змушує 100% жіночу рослину сформувати чоловічі мішечки.
• Отриманий пилок містить лише XX-хромосоми. Ним запилюють інший жіночий кущ, отримуючи на виході повністю фемінізоване насіння.
Тріп:
00:01💚Пацани і дівчата.Нагріндив собі шишку .Сиджу на пироді ,в осінньому парку під сонцем.Мені здається що шишка пахне на цілий парк.Мої руки пропитані маслами.Я забив в козацьку дудку десь 0.2 мг. І підпалив.Аромат сканка заповняє мою голову.Вже з перших хвилин відчутно ядовий ефект.Максимально розслабилось тіло і постав наче туман в очах.Всі проблеми десь далеко.
Я трохи роздуплився ,надів наушники і розумію,що хочу пройтись погуляти.
00:30💜Валить як мамонт ,шишка плотна,по відчуттях мене накурило не гірше імпорту .Я розумію все,ейфорія в голові.Музика ,сонце,осінній вайб все перемішалось і дає свій вайб.Не знаю ,але я відчував якусь ейфо сативну хвилю.
01:00💖Ефекти все ще на високому рівні.Тупо навалило як донкіхота.Я вже пройшов декілька км.Мене кріапатурило пісял тренування але все пройшло.Я зайшов в магазин,туплю трохи наче,здається що про мене говорять,але розумію що це дія тгк.Беру воду і йду в метро.
01:30💚 Ефекти все ще сильні ,але платотвже пройшло.Я максимально розслаблений їду в метро.Починає приходити почуття голоду.
По дорозі додому зайшов за шаурмою.Продавець до мене щось говорив ,а я такий трохи з паузою,не появ дядь))) ну кароче ще трошки навалює.
02:00💜Шавуха залітає як діти в школу ,ефекти може ще тривали пів годинки,а потім я прийняв душ і заснув.
Ловіть ще фото шш і кайфуйте 4_20🤹
А тепер Загальна Оцінка ШШ 10_10😺
Так друзі так як ефекти тут топові а ціна адекватна,та ще й свій власний сорт😎💯🤝
Друже RAYTOP SUPP дякую вам а пробу😎