Мед із вмісто CBD
Посилання на магазин https://bigbro.bz/forums/758/
Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю Шиш* декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер
Речовина Мед CBD
Органолептика Баночка меду обємом 100 мл. Натуральний мед,рідкий із легко відчутнім постороннім присмаком ,напевно це і є сбд концентрат.
Спосіб достаки Нова пошта.Поштомат. Стелс відсутній ,так як це легальний продукт
Вага 100мл обєм,баночку не важив ,сенсу немає
Передісторія: Побачив,що біг бро зявився ,той самий Франко шоп.Знаю ,що в них Шиш* хорошої якості ,натур продукти.Так як шш у мене є і я трохи збиваю толлер,то вирішив затестити їхній сбд медок.Тимбільше це ексклюзивна продукція.Я вживав сбд через капсули і вейпи ,мед із вмістом сбд я не пробував
Що таке сбд мед:
КБД мед (або CBD медичний / медичний канабідіол) — це високоефективна непсихоактивна природна сполука, яку екстрагують із суцвіть та листя медичних конопель (Cannabis Sativa). На відміну від іншого відомого канабіноїду — ТГК (тетрагідроканабінолу), який викликає наркотичне сп'яніння («кайф»), медичний КБД не має психотропного ефекту, не змінює свідомості пацієнта та не викликає залежності. Ця речовина активно застосовується у світовій фармакології та клінічній практиці як потужний засіб для лікування неврологічних розладів, хронічного болю та запальних процесів.
Медичний КБД (канабідіол) застосовують як терапевтичний засіб для полегшення болю, зниження тривожності, нормалізації сну та боротьби із запальними процесами. Оскільки він не викликає наркотичного сп'яніння, його використовують у традиційній медицині, неврології, психіатрії та дерматології.
Нижче наведено детальний перелік основних напрямків застосування КБД, розділений за категоріями:
🧠 1. Неврологія та розлади нервової системи
- Епілепсія: Це єдиний напрямок, де ефективність КБД офіційно визнана на найвищому медичному рівні. Препарати на основі КБД застосовують для лікування важких форм дитячої епілепсії (синдроми Драве та Леннокса-Гасто) для значного зниження частоти судом.
- Нейропротекція: КБД допомагає захищати клітини мозку від руйнування. Його досліджують та частково застосовують для полегшення симптомів при хворобах Паркінсона, Альцгеймера та розсіяному склерозі (для зменшення спазмів м'язів).
⚡ 2. Купірування болю та запалень (Менеджмент болю)
- Хронічний біль: КБД блокує больові сигнали, що йдуть до мозку. Його активно приймають при фіброміалгії, мігренях та остеохондрозі.
- Артрит та суглобовий біль: Завдяки потужним протизапальним властивостям КБД знижує набряки та біль у суглобах (як внутрішньо, так і локально у вигляді мазей).
- Невропатія: Допомагає при болях, викликаних пошкодженням нервів (наприклад, при діабетичній нейропатії).
🍏 3. Психічне здоров'я та емоційний стан
- Тривожні розлади та панічні атаки: КБД взаємодіє з рецепторами серотоніну, м'яко заспокоюючи нервову систему без ефекту «овоча» чи звикання.
- Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР): Препарат допомагає знизити рівень стресу, блокує нічні кошмари та нав'язливі тривожні думки (що особливо актуально для ветеранів та людей, які пережили травматичні події).
- Порушення сну (Безсоння): КБД допомагає швидше заснути, подовжує фазу глибокого сну та усуває причину безсоння — підвищену нічну тривожність.
🎗️ 4. Онкологія та паліативна допомога
- Полегшення наслідків хіміотерапії: КБД ефективно пригнічує нудоту та блювання, які виникають після агресивного лікування раку.
- Стимуляція апетиту: Повертає потяг до їжі важкохворим пацієнтам, запобігаючи критичній втраті ваги (кахексії).
🩺 5. Дерматологія та догляд за шкірою
- Анти-акне: КБД регулює вироблення шкірного сала (себуму) та зменшує запалення волосяних фолікулів.
- Автоімунні захворювання шкіри: Полегшує перебіг, зменшує свербіж та лущення при псоріазі, екземі та важких формах дерматиту.
Тріп репорт
00-01🔥
От прийшов час коштувати медок.Я дома ,після тренування ,відчуваю крепатуру і легкі болі.Приготовив собі чай із Карпат,заварив його і почав із двох ложичок чайних меду.Мед смачний,але має трохи хімічний присмак.Вже з перших 10 хвилин я відчув максимальну легкість в тілі,розслабленість.Я ліг на ліжко і включив собі фільм.Присутня мінімальна фокусіровка,але повторюсь,що це продукт не для кайфу,тут відсутнє тгк.
00:30🍯напевно пік ефектів,фільм дивитись максимально комфортно,тіло наче прилипло до ліжка,в голові немає туману,зовсім не пянить і дійсно знімає болі
01:00 🔥Я точно можу сказати,що ефекти ще збереглися,ну звичайно ненапіку.Я максимально захотів спати ,відложив телефон виключив тв і заснув...Сон був максимально реалістичний,вночі раз проснувс.Засіб діє як снодійне ,це точнок.Отже я готовий до підсумків😎
Загальна оцінка 9:10
Бал зняв за хімічний присмак ,а так все супер.
Дякую за увагу ,а магазину за гарну пробу👳🤝