⋄ ВІДГУКИ & ТРІП-РЕПОРТИ

Franko Organic

♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Депозит 200$
Реакции
41
Баллы
232

bigbro2.jpg

В цій темі будуть публікуватись відгуки і репортажі про наш незабутній товар.​

Також у нас є телеграм канал, в якому можна ознайомитись з відгуками. Знайти його можна знизу на сайті
Franko.organic.

Список тріп-репортів:
1. ШШ Сорт Pop-rock, індор https://bigbro.cc/threads/40037
2. ШШ Сорт Astronaut, теплиця https://bigbro.cc/threads/40041
3. ШШ Сорт RedHotCookies, теплиця https://bigbro.cc/threads/40094
4. CBD-МЕД https://bigbro.cc/threads/40096

За чесні відгуки в темі можна отримати бонус на баланс в нашому боті або на сайті, детальніше можна ознайомитись з умовами тут:
Пропозиція актуальна тільки для покупців які зробили від двох покупок у магазині.

Последнее редактирование:

Захар Беркут

Franko.Organic
Support
Реакции
84
Баллы
332
Вещества
VHQ THC PRODUCTS
4c8e3424681f233a2bd73b8de3330912.png

。°★°。⋆✦⋆。°★°。⋆✦⋆。°★°。⋆✦⋆。°★°。⋆✦⋆。°★°。⋆✦⋆

Відмінний магазин! Залишився дуже задоволений якістю товару та загальним рівнем обслуговування. Усе чудово організовано — чітко та професійно.

Окремо хочу відзначити роботу оператора — адекватна, розсудлива людина, яка завжди допомагала з будь-якими питаннями та швидко відповідала. Загалом, операторе, якщо ти зараз це читаєш — ти великий молодець! 😄

Доставка теж на висоті — жодних проблем поки не виникало. І хочу зазначити, що звертався я далеко не 1, не 2 і навіть не 20 разів. Коли ми з кентами були в Рівному рік тому, зверталися практично щодня, і завжди все було чітко. Зараз я знову в Харкові — звертався приблизно 10 разів, і щоразу все було як треба.

До того ж у мене була можливість порівняти рівень роботи в різних містах, і я був приємно здивований: усюди все стабільно добре, оперативно та акуратно.

Дякую команді «Іван Франко» за хорошу роботу — обов’язково звернуся ще!

Отличный магазин! Остался очень доволен качеством товара и общим уровнем обслуживания. Всё круто организовано — чётко и профессионально.

Отдельно хочу отметить работу оператора — адекватный, здравый человек, всегда помогал с любым вопросом и быстро отвечал. В общем, оператор, если ты это сейчас читаешь — ты большой молодец! 😄

Доставка тоже на высоте — ни одной проблемы пока не возникало. И хочу отметить, что обращался я далеко не 1, не 2 и даже не 20 раз. Когда мы с кентами были в Ровно год назад, обращались практически каждый день, и всегда всё было чётко. Сейчас я снова в Харькове — обращался примерно раз 10, и каждый раз всё было как надо.

Причём у меня была возможность сравнить уровень работы в разных городах, и я был приятно удивлён: везде всё стабильно хорошо, оперативно и аккуратно.

Спасибо команде «Иван Франко» за хорошую работу — обязательно обращусь ещё!

Excellent shop! I’m very satisfied with the quality of the products and the overall level of service. Everything is well organized — clear, professional, and efficient.

I’d especially like to mention the operator’s work — a reasonable and level-headed person who was always ready to help with any questions and responded quickly. Overall, operator, if you’re reading this — you’re doing a great job! 😄

The delivery service is also top-notch — I haven’t had a single problem so far. And I want to point out that I’ve used the service far more than just once or twice — not even 20 times. When my friends and I were in Rivne about a year ago, we used the service practically every day, and everything was always smooth. Now I’m back in Kharkiv — I’ve used it around 10 times, and every time everything has been exactly as it should be.

I’ve also had the opportunity to compare the level of service in different cities, and I was pleasantly surprised: everywhere, the service has been consistently good, fast, and handled with care.

Thank you to the «Ivan Franko» team for the great work — I’ll definitely be back!

Вообще не представляю, что мною двигало на момент создания этого отзыва, честное слово. Зато теперь честно скажу: магазин реально крутой! Планокуры, возьмите на заметку — если не знали, советую!

3dflagsd
Доброго дня, дякую за вiдгук!

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532
Відгук на сбд 🍯

Захар Беркут

Franko.Organic
Support
Реакции
84
Баллы
332
Вещества
VHQ THC PRODUCTS

TopotooN

Исследователь натуры
Мес†ный
Реакции
17.681
Баллы
2.532
Вещества
4:20
Получил монетку за флуд конкурс.
Очень даже вовремя, большое спасибо.
1000002560.jpg
Удачи и процветания дядьку Франку.

Захар Беркут

Franko.Organic
Support
Реакции
84
Баллы
332
Вещества
VHQ THC PRODUCTS

marakasss

Active Member
Реакции
8
Баллы
22
Начитавшись тут відгуків і тріпів не зміг втриматись щоб не спробувати замовити 5г Гагаріна 😁 🔥 Усе пройшло чітко👍Сайт чоткий все сподобалось) ціни адекватні👌
Шоп бомба💣 оператор пушка🤙 товар ракета🚀 Стелс норм але у мене вакуум був трішки недозапаяний. Будьте уважніші будь ласка) але нічого не штиняло все було норм завдяки стелсу🔥 доставка була днів 4 та зараз це від обставин пошти залежить. Шиш* смачні😋гарні та не пусті👌куриться м'яко 👍
Буду звертатись ще!) Бажаю успіхів! 🤝

TopotooN

Исследователь натуры
Мес†ный
Реакции
17.681
Баллы
2.532
Вещества
4:20
Начитавшись тут відгуків і тріпів не зміг втриматись щоб не спробувати замовити 5г Гагаріна 😁 🔥 Усе пройшло чітко👍Сайт чоткий все сподобалось) ціни адекватні👌
Шоп бомба💣 оператор пушка🤙 товар ракета🚀 Стелс норм але у мене вакуум був трішки недозапаяний. Будьте уважніші будь ласка) але нічого не штиняло все було норм завдяки стелсу🔥 доставка була днів 4 та зараз це від обставин пошти залежить. Шиш* смачні😋гарні та не пусті👌куриться м'яко 👍
Фото будто ты их продаешь а не покупаешь.
И реклама стороннего ресурса.
Наверное лучше перезалить просто фоточку веса.

• Мне нравится
Реакции: marakasss

marakasss

Баллы: 1
    Затупив.. Дяк бро🤝

Захар Беркут

Franko.Organic
Support
Реакции
84
Баллы
332
Вещества
VHQ THC PRODUCTS
Дякую за вiдгук!

Seva99

Well-Known Member
Реакции
161
Баллы
432
Вечер добрый)ещё раз благодарочка за флудил)приз получил)
Успехов вам и процветания)
Приятно что даёте всем возможность побеждать)

REAGAN

Well-Known Member
Реакции
345
Баллы
532
Вечер добрый)ещё раз благодарочка за флудил)приз получил)
Успехов вам и процветания)
Приятно что даёте всем возможность побеждать)
Крутяк друже поздравляю тебя с выиграшем, что был за приз??

Захар Беркут

Franko.Organic
Support
Реакции
84
Баллы
332
Вещества
VHQ THC PRODUCTS
Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: