Тріп - репорт на топові шишки white widow 💚💚💚DharmaRC🔥

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Реакции
730
Баллы
1.532
ChatGPT Image 21 лют. 2026 р., 13_19_03 (1) (1).png

Шишка сорту white widow від DH420.CC🙂🌟Dharma.RC💚

Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер

Речовина Шишка сорту white widow 🙀

Органолептика Шишка зеленого кольору,присутні тріхоми,жовті ворсинки,запах хвойний,гарно пролікована,вміру волога,сємок не було.Вигляд 10_10

Спосіб достаки Клад ,був знятий в дотик,але прийшлось розривати сніг,все було чітко по мітці.

Вага проби 2 грами .

Передісторія: Побачив що топовий магазин роздає проби саме в рідному Києві.Списався з опергм в тг.Він видав кооридинати кладу на районі який був найближче мене.
Клад знімав в снігопад,але незважаючи на це зйом був легким.Місце таке собі,туди важко добратись без власного авто.

IMG_7194 (1).jpeg

00:00 🐦
Нагріндив собі невеликий шматочок травки десь 150мг.Запах ну дуже смачний ,лісовий я б сказав.Взагалі наперед скажу ,що це найтоповіша шш яку курив за останні час ,місяць ,два так точно.Сам сорт це класични гібрид,з психодилічним ефектом.Забив пятку в вапорайзер,смак не різкий,приємний наче мята.
Дія починається поступовно,плавний запуск погружає мене в психоактивний ефект ,я б так його описав.Розслаблення ,в одночас фокусування,на тому як проведеш час .
Все уповільнилось,але я більше відчув,сативну його сторону👽

00:30🤖

Мене навалило люто,я навіть не хочу кудись із квартири виходити.Є вільні 3_4 години,вирішив провести їх за хбоксом
В голові наче туман ,в одночас я жостко починаю заліпати в ігру.менні здається ,що я вже сам в серединів ігрі ,бігаю ,стріляюсь.Катку катаю в ПАБГ.

01:30 🐆

Я грав близько години.Трава тримає сильним ефектом весь цей час.Єдине ,що змінюється це почуття голоду приходить,а так хороший ефект індики і сативи в перемішку.

02:00🐺

Я всебе на кухні ,починаю якесь кулінарне ,шоу ,яке закінчується лютим обжором

Висновок:
Візуальний вигляд 10:10
Сила ефектів 10:10
Комунікація і співпраця із магазином також 10:10🔥

Дякую магазину за пробу, однозначно буду замовляти тут шишки,вони люті ,відповідаю за слова🏋️

Тому враховуючи ціну,для мене на даному етапі по шишках в Києві це топчик👳

Всім добра,а магазину гарних покупців🦔🐿️🌟

IMG_7196 (1).jpeg

Прекурсор

Ты зачем ел пластилин?
Мес†ный
Реакции
177
Баллы
532
Вещества
Стимуляторы, каннабиноиды, психоделики!