KO3AK
"Будь справедливим - Станеш вічним"
Товар представлено шопом: RAYTOP😍
Вага проби : 3 грами
Тестер: М30+ ,вага 90кг, вживаю виключно марихуану,2_3 на тиждень,бонг,водний,косяк, вапорайзер
Спосіб отримання 🧐Клад. Клад був розташований в парку,місце хороше,але людне.Клад був в самому центрі парку) Сам зйом зайняв буквально 30 секунд,але через те що ходили люди довелось чекати хвилин 40.А так все було чітко по координатах 7 із 10:
Органолептика Шишка була спресована,не цільна,було декілька насінин,тонких палочок.Багато тріхом,що не може не радувати,як на мене трошки суховата,запах був землянистий плюс терпкувати,спочатку здався дивним,але потім вичитав ,що це особливість цього сорту
Трохи передісторії:
Я військовий,який зараз проходжу реабілітацію.Мені у цьому помагає спорт і ганджа,щоб трохи розвіятись і направити думки в правильне русло.Інші наркотики ,я не вживаю,а коноплю вважаю більше лікарством🌲💨Якщо не зловживати нею звісно🙂Написав супорту,так як я давно знаю цей магазин і брав тут колись декілька разів,все було добре і шишка завжди була якісна ⚡😁Взагалі у рея самі демократичні ціни на шишки у Києві напевно,самі подумайте 1000грн - 3г)
Моя кандедатура була погоджена,і коли я був перенаправлений до папи рея в тг.Він мені буквально за декілька хвилин видав клад в районі якому я просив,за це особий респект.
Ось можете оцінити по фото ,що все чесно 0.15 мг спиздив кент))) до того як я встиг зважити,добре що хоч не більше😆
00:00🌴🌴🌴
Скажу так,як тільки я зняв клад,я розумів,що поряд живе мій знайомий,який також інколи вживає шш,він воїн і мені завжди комфортно із такими людьми ділити дим)
Як я вже казав ,що курю я не дуже часто,і не шукаю в цьому прям кайф,а спосіб як розслабитись,задуматись про щось,забрати болі,подивитись на все зверху,якщо ви мене розумієте))
Перший водний забив другу,він трохи закашлявся як і як.Дим був сивим,як борода діда,на виході терпкий смак ,і я зрозумів що шш потужна і другий я зроблю лайтовий і не помилився.
Вийшли після другого на балкон,пю камбучу по ковтку,наблюдаю туман,красива осінь,вона чарівна,типу час начебто завис...Нас непогано накриває так...Ейфорія,стоун все присутнє...
00:30🌲🌲🌲
Ефекти тримають стабільно,настрій припіднятий,ми сидимо заварили чай,душевно спілкуємся ,сміємся,щось обговорємо.У мене викликає бажання просто пройтись по вулиці,погуляти ...Після часткового тупняка ,ми виходимо на вулицю...
01:00👾👾👾
Свіже повітря,одразу погружає тебе в якусь казку,типу відчуття якогось совка і чогось сучасного в перемішку.Мої думки про війну кудись розтворились і це добре.Йдемо в магазин друг рішив дещо купити,ну а я направляюсь в сторону метро.Весь цей час ефекти були гібридними я б оцінив як 60/40 в сторону сативи
01:40🌜🌜🌜
Я сів в метро,з відчуттям голоду,трохи втикав по дорозі,задумувався над життям буттям,що робитиму далі,як потрохи ставатиму сильнішим,як будуватиму майбутнє...Добравшись додому смачно поїв і нарешті заспав як дитина😌
Сила ефектів 9 із 10🤙🍏
Однозначно вартує уваги, особливо за свою ціну
RAYTOP банда,фарту вам і завжди торгуйте тільки природою🌲
Буду звертатись за покупкою до вас
Ну і надіюсь ,що це не остання проба 4_20 брати🤙💨😃
Последнее редактирование: