Chesnuy
𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖎𝖘 𝖆 𝖒𝖎𝖗𝖗𝖔𝖗
В мене таке було 😀 провода обрізали і запломбувпли аххааа але я не здавсяЭто свет за долги обрубили и щиток заварили
В мене таке було 😀 провода обрізали і запломбувпли аххааа але я не здавсяЭто свет за долги обрубили и щиток заварили
И свет в дом провел.Це ти шо зрізав замок?
Правильно, первый раз у меня так же было, потом уже щиток заварили.В мене таке було 😀 провода обрізали і запломбувпли аххааа але я не здався
Правильно хай ідуть лесом в мене на кожному лічильнику магніт хай цьомки бомки вода безплатноИ свет в дом провел.
Красава, бро. Не ну а что делать то... Довели людей.Правильно хай ідуть лесом в мене на кожному лічильнику магніт хай цьомки бомки вода безплатно
Перевіряти будуть походу десь там мають лічильник зняти це ж будуть рахувати воду по загальному хахПравильно хай ідуть лесом в мене на кожному лічильнику магніт хай цьомки бомки вода безплатно
Дык в дом не пускай никогоПеревіряти будуть походу десь там мають лічильник зняти це ж будуть рахувати воду по загальному хах
Та обнагліли до предела ...я ще замітив що коли в мене все виключення геть всі електро ппибори лічильник всерівно трошки крутитьКрасава, бро. Не ну а что делать то... Довели людей.
Все воно там в них продуманоТа обнагліли до предела ...я ще замітив що коли в мене все виключення геть всі електро ппибори лічильник всерівно трошки крутить
Таких як. Міліон з миру по нитці і рубашкаВсе воно там в них продумано
Отож и оно, броТаких як. Міліон з миру по нитці і рубашка
В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: