▲▲ Гнівний відгук ▲▲
Вирішив взяти тут другий раз 5г доставкою на район. Більше з цим магазом я зв'язуватись не буду.
Ще 6 числа ввечері відписав оператору. Ігнор.
Наступного ранку (вчора) знов відписав. Цього разу більш удачно.
Закинув гроші і тільки після цього мені повідомляють, шо "будет вечером".
Прошу звернуть увагу на повідомлення саппорта і оператора. Різниця в 2.5 години.
Повідомляти мені це до оплати чомусь не стали. Ок, почекаємо, хоч і працював до 12.
"Вечером" настало за півгодини до комендантської. На сусідній станції метро, до точки 40 хв. пішки (це я вже сьогодні зранку порахував).
Нікуди я само собою вже не пішов. Зате пішов дощ. Фото дощу теж прикріпляю, навіть з блискавкою.
Як я підозрював, так і сталося - шш були завернуті просто в салфетці.
Прошу звернуть увагу на ЗСУ-шний бусік на фото. І взагалі щодо кладу. Якшо ви думаєте, шо пачка булана відстані витянутої руки, то ні.
Субота о 7 ранку розпочалась у мене із шниряння між гаражами. Дякую, що хоча б клад був і мене не прийняли.
Ну як не прийняли. Повертаючись, вже в 100 метрах від дому, мене тормознув інший ЗСУ-шний бусік. Як на відосах прям – двері відчиняються і звідти вивалюються люди в формі.
Я з дому без воєнніка не виходжу, Вам повезло, шо повістку не виписали, бо зараз би тут було багато матюків. Або не було б.
До ТЦК я і сам дійду, але трошечки пізніше.
Шишки на фото і на 500 гривень за грам вони явно не тягнуть, враховуючи, що вони мокрі після дощу.
Зате + 0.3 г до ваги 
На останнє моє питання опер так і не відповів. Хоча б вибачився за затримку.
Кур'єр: 3/10 клад в 3 км від указаної станції метро/вулиці. Сумнівна доставка на район.
Клад: 2/10 чисто за те, що забрав і не в'їбали.
Оператор: 1/10 інформувати про деталі треба до оплати, якшо вони змінились і взагалі проявляити трошечки customer care.
Шишки: 5/10 робочі. але за такі гроші і з такими приколами я краще тверезим буду ходити.
От і думайте тепер, чи воно вам треба.
Короше,
приніс вам почитать ахуєнних історій. Нарешті дійшли руки.
Це типу доповнення до мого попереднього відгуку, тільки не зовсім гнівне, і не зовсім відгук 😁
Кілька тижнів тому в сусідній темі я пизданув, шо було б непогано, якби мене хтось накурив. Грошей не було, а курить хотілось. Написав я це скоріше як жарт.
Ехх, от би знайшлась гарна людина, яка б мене напалила по доброті дешевній 😔
Така людина знайшлась і пан шоп менеджер Ganja Palace після уточнення мого міста люб'язно скинув мені адресу. Я і раніше подібну практику у нього помічав в інших темах і особливо арбітражах. Тому, зайвих питань не було. Не дивно, шо такі високі ціни, якшо клади так роздавать 😁
Клад виявився біля річки в єбенях. район казати не буду, бо воно вам не треба)
Детально ознайомився із картами і зрозумів, що їхати туди краще вранці, поки всі сплять. Бо ввечері я б виглядав максимально підозріло, по темноті там лазити не кайф + одна дорога, що в один бік, шо в інший. Якби я був ментом і хотів когось вйобувати, місце шикарне😅
Та і патрульки я там влітку бачив.
6 ранку. Викликаю таксі, знаходжу місце. Зелену гофру теж в землі знаходжу, клад не знаходжу.
Прикоп біля невеликої плити. Поруч в 5 метрах точно така сама плита з характеним слідом на землі, який вказує, що її двигали. Діло пане пісюнами, подумав я, але продовжив копати.
Переривши там все, злий і брудний викликаю таксі додму. Відписав про це шоп менеджеру.
Через кілька годин прилітає ще 1 адреса. Ніби як найсвіжіша. Приблизно той же район, але не такі єбеня, хоч і приватний сектор. На наступний день після роботи їду туди. Вечір, дощ, сильний вітер - ідеальні умови для квесту (ні).
Місце тихе, але через погодні умови, темноту і мій хуйовий зір я пролазив там по кущах хвилин 40. Спочатку навіть копав не там, бо орієнтири на фотці такі собі. А в темноті всі ці кляті дерева виглядають однаково. Потім все ж роздуплився, знайшов точку і знов пусто.
Відписав про це менеджеру і сказав, що на днях з'їжджу туди по світлому.
Власне, так і зробив, але клад все одно не знайшов. Чи то я хуйово копав, чи то кладу там не було хз.
Хто постійний покупець, підкажіть скільки тут зазвичай прикоп, сантиметрів 10? 😅
Висновків ніяких не буде.
Дякую шоп менеджеру за люб'язність. Дізлайк кур'єрам за такі клади.
P.S. Якшо тут є азартні голови бажаючі покопирсатись в землі і адміністрація шопу/форуму не проти, можу кинути комусь в лс фотку. Випробуєте ще ви свою удачу.