Тріп репорт на вейп від Weed Shop

KO3AK

"Будь справедливим - Станеш вічним"
Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532
128fc0fb-375d-4cbc-8070-c190e92290d2.png

Вейп від фірми Muhameds (Fake) 🤥

посилання на магазин 🔥https://b1gbro.com/forums/718/

Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю Шиш* декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер

Речовина THC vape

Органолептика. Картрідж 1мл ,до нього в придачу отримав сам вейп який з'єднаний 510 розємом із картриджем.Все було упаковано в коробку схожу візуально на оригінальну.Що мене насторожило,те що коробка вже відкривалась і сам картридж мав сліди від масла і відбитки чужих пальців

Спосіб достаки Поштомат нова пошта,відправка склала від моменту оплати 7 днів

Вага проби не зважував

Передісторія: Побачив,що weed shop має на продаж тгк вейп відомої мені фірми.Домовився про скидку ,під тріп.Так як розумів ,що Шиш* тут топові і думав ,що і якість вейпу на рівні.Оплатив і отримав товар через тиждень після оплати.

Розпаковка: Стелс був відсутній,але так як це вейп хоч і нелагальний то я особо не звернув на це уваги,але це мінус однозначно.
Сама коробка виглядала гарно,але були сліди того ,що товар вже відкривався до мене і це перше ,що насторожило,але там є штрих код який я думав ,що перевірю і товар буде оригінал,але не тут то було.Нажаль і тут він провірку не пройшов

IMG_3991 (1).png IMG_3991 (1).png

Це дійсно мене засмутило,але я підписався свідомо на таку акцію,тому звісно і попробував товар,хоча і розумів всі ризики,а вони тут дійсно є . Інформації для тих хто парить тільки щоб вштирило, незважаючи насвоє здоров'я

У підробки картриджів та одноразок Muha Meds (які часто продаються на чорному ринку, в Telegram-каналах або з рук) додають небезпечні хімічні речовини, токсичні домішки та дешеві розріджувачі. Оскільки нелегальні виробники намагаються максимально здешевити продукт і імітувати консистенцію натуральної масляної витяжки, вони використовують речовини, які несуть серйозну загрозу для життя та здоров'я. [1, 2, 3]
Головні небезпечні компоненти, які виявляють у лабораторних тестах підроблених вейпів:

1. Вітамін Е ацетат (Vitamin E Acetate)
Це найнебезпечніша добавка, яку використовують як дешевий загусник. Вітамін Е є безпечним для приймання всередину або нанесення на шкіру, але при нагріванні та вдиханні він покриває легені зсередини щільною жировою плівкою. Це викликає EVALI (гостре легеневе ушкодження, пов'язане з вейпінгом), що призводить до важкої пневмонії, задишки та навіть смерті.

2. Синтетичні канабіноїди («спайс», «реактиви»)
Щоб підробка мала сильний психоактивний ефект, замість дорогого натурального ТГК-дистиляту кустарні виробники додають дешеву синтетичну хімію. Такі речовини викликають:

• Швидке психотичне сп'яніння.
    • Сильну психологічну та фізичну залежність.
    • Панічні атаки, параною, тахікардію та судоми.

3. Заборонені пестициди та гербіциди
Для створення підробок часто використовують низькоякісну, відбраковану сировину (технічні коноплі), яку під час вирощування масово обробляли хімікатами від шкідників. При спалюванні ці пестициди виділяють токсичні гази (наприклад, ціаніди водороду), які поступово отруюють організм, руйнують печінку та нервову систему. [1, 2]

4. Важкі метали
Оскільки підробки фасують у найдешевші китайські картриджі та атомайзери, виготовлені з низькоякісних сплавів, рідина всередині починає взаємодіяти з металом. У випаровуваному димі знаходять високі концентрації: [1]

• Свинцю
    • Кадмію
    • Нікелю
    • Миш'яку
Вдихання цих металів веде до хронічного отруєння організму та має канцерогенний ефект.

5. Токсичні розріджувачі та розчинники
Для досягнення потрібної плинності рідини використовують:

• Пропіленгліколь (PG) та рослинний гліцерин (VG) у завеликих пропорціях (що неприпустимо для чистих екстрактів).
    • Залишки технічних розчинників (бутан, гексан, етанол), які не були належним чином відфільтровані після процесу кустарної екстракції. [1, 2, 3]

Як уберегтися від підробки?
Офіційний бренд Muha Meds дійсно існує на легальному ринку США, але через величезну популярність його пакування копіюють тисячами штук у підпільних лабораторіях. [1, 2]

• Завжди перевіряйте QR-код: На оригінальній коробці завжди є захисний скретч-шар, під яким заховано унікальний код. Його потрібно вводити виключно на офіційному сайті бренду — Muha Meds Verification. [1]
    • Будьте уважні: Шахраї навчилися створювати фейкові сайти перевірки з майже ідентичними назвами (наприклад, muhammeds-verify.com тощо).
    • Дивіться на ціну та походження: Оригінальні пристрої купуються в ліцензованих диспенсаріях США. Якщо вам пропонують "чистий імпорт" у місцевому чаті за підозріло низькою ціною — це 100% токсична копія, виготовлена в невідомих умовах.
    • IMG_3985 (1).jpeg
      IMG_3989 (1).jpeg
      Таймінг тріпа:

• 00:01🕳️Зєднав вейп із картриджем,включив на середньому рівні потужності (зелений колір)
    • Читав тріпи,що має бути як мята із яблуком.Роблю вдих на 2_3сек і розумію,що в мої легені потрапляє суспенсія,яка має хімічний смак,зовсім не такий як описували в інтернеті.Спочатку не відчув нічого ,абсолютно нічого.Роблю такуж затяжку і тут вже відчув розслаблення мязів.Психоемоційний стан не змінився,але розслаблення тіла було.
    • 00:10🕳️Дивно але мене тиохи підтошнює,не сильно,але щось змішане із головним болем і легкою тахікардією.Я розумію,що це ніфіга не тгк,а Бог зна що.Включаю фільм думаю ,може хоча б завтикати вдастся інтересно як під сбд,але я повністю тверезий.
    • 00:30🕳️Розслабленість тіла пройшла,впринципі мій стан стабілізувався,залишилась розслабленість,думав ,що зараз буде підвищуватись апетит ,але цього я не відчув.
    • Вирішив попити кофеїн і прийняти душ.
    • 01:00🕳️мій стан стабілізувався.Курити це далі бажання немає і не залишилось..Але на другий день повторив цей процес,щоб усвідомити повністю що фейкову продукцію вживати не можна! Впринципі все було так як і минулого разу,але зробив я три хапки .
    • Висновки 🙂
    • Загальна оцінка вейпу 0_10🤹
    • А тепер хочу запитати у вас,як гадаєте чи варто таке вживати?
    • Я наприклад хочу ,щоб продавець повернув мої кошти,в магазині гарні Шиш*,але таке продавати неварто, тимбільше коли люди використовують тгк для лікування птср .
    • Козак завжди каже правду ,якою б вона не була.Вживайте тільки натурпродукти 😎

Вложения

• IMG_3986 (1).jpeg
    IMG_3986 (1).jpeg
    1,4 MB · Просмотры: 13

Manekennn

Мес†ный
Реакции
7.948
Баллы
2.532
Нихуя себе
И сколько оно стоило?

Uahelper

Метро Студенческая
Исследователь натуры
Реакции
1.129
Баллы
1.532
Вещества
Особливо небезпечна наркотична речовина каннабiс
Нелюблю я вэйпы. От них одышка ппц, Но мобильность и кайф от девайса стоит того. Наслаждаться этой прибулдой. Прихода от него почти нет, почерки стрэйна теряются при экстрасакции, до вакса не дотягивает. Мобильность - это единственный плюс для меня.

Волk

В поисках "ВОЛЧИЦЫ"
Лютый Исследователь
Мес†ный
Добрый бро
Реакции
7.315
Баллы
2.532
Вещества
Умеренно ,размеренно,с толком и расстановкой)
Хочу вставить свои скромные 5 копеек,попробуй держать не 2-3 сек,а по максимуму.Тоже брал у нах вейпы и да плюс в том что ты можешь курить их где угодно)))
Репортаж как всегда хорош!

seqwad

🫡
Мес†ный
Реакции
11.725
Баллы
2.531
Вот блин, а мне очень хотелось попробовать жижу такую, теперь уж и не знаю......

Boy_Casper

Спокойный как под феном/Умный как под чаем👾
Исследователь натуры
Мес†ный
Реакции
7.278
Баллы
2.532
Вещества
Эйфоретики
Интересно что ответит продавец..
Ситуация не из приятных. Хорошо что Козак в теме и сразу заметил не ладное! Плюс хорошо что он на опыте и может реально сравнить эффекты. Уверен ситуация разрешится, но осадочек остался..

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532
Интересно что ответит продавец..
Ситуация не из приятных. Хорошо что Козак в теме и сразу заметил не ладное! Плюс хорошо что он на опыте и может реально сравнить эффекты. Уверен ситуация разрешится, но осадочек остался..
Продавець каже,що товар оригінальний,просто жижа яка куплена в виробника,розлита по китайським тарам на іншому заводі))

Та бро звісно замітив,не перший рік вживаю тгк продукти у різних формах,зокрема і у вейпах.Як не крути ефект завжди схожий і відрізняється лише по силі накуру,а тут точно різні добавки,які впливають негативно на організм я впевнений,тому мовчати про це сенсу немає

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532
Хочу вставить свои скромные 5 копеек,попробуй держать не 2-3 сек,а по максимуму.Тоже брал у нах вейпы и да плюс в том что ты можешь курить их где угодно)))
Репортаж как всегда хорош!
Тримав я в легенях довго,просто хапки короткі.Який смак ти брав?

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532
Нелюблю я вэйпы. От них одышка ппц, Но мобильность и кайф от девайса стоит того. Наслаждаться этой прибулдой. Прихода от него почти нет, почерки стрэйна теряются при экстрасакции, до вакса не дотягивает. Мобильность - это единственный плюс для меня.
Мобільність і коли там тгк хоча б відсотків 86,а не невідома жижа

Lt. ALDO RAINE

Модератор. Нужна помощь - пишите в ЛС.
Команда форума
Модератор
Мес†ный
Реакции
28.095
Баллы
2.532
В точку.

TopotooN

Исследователь натуры
Мес†ный
Реакции
17.681
Баллы
2.532
Вещества
4:20
я вообще все что пробовал
мне как то не зашли

будто с тгк там ничего общего(

Подозрительная Сова

Злой Бро
Мес†ный
Реакции
46.092
Баллы
2.532
Вещества
Only weed
Какой из ваксов и когда ты пробовал в последний раз?

Uahelper

Метро Студенческая
Исследователь натуры
Реакции
1.129
Баллы
1.532
Вещества
Особливо небезпечна наркотична речовина каннабiс
Какой из ваксов и когда ты пробовал в последний раз?
та всё тот же что в подписи. загрели тогда самым топом Sugar Wax. особо пробивать его небыло желания. я любитель исходников. а так если поприкалываться то норм. прёт кажется что умрёшь и тупишь потом просто ппц)))

DaKziVC.jpeg
04.jpg

KO3AK

Исследователь натуры
Реакции
881
Баллы
1.532
та всё тот же что в подписи. загрели тогда самым топом Sugar Wax. особо пробивать его небыло желания. я любитель исходников. а так если поприкалываться то норм. прёт кажется что умрёшь и тупишь потом просто ппц)))

DaKziVC.jpeg
04.jpg
Недавно брав live risen в мак драга,по відчуттях як люта індика

Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: