Бро, наверное почтой только вариант, если есть пункты выдачи нп..Доброго, камради знаю що багато швирей і ш тяжка тема але може хтось знає варіки шш н Донечинні, Крам, Словянськ і все що не далеко поділіться ця інфа буде корисна не тільки мені я впевнений
HOMER24.VIP если память не изменяетДоброго, камради знаю що багато швирей і ш тяжка тема але може хтось знає варіки шш н Донечинні, Крам, Словянськ і все що не далеко поділіться ця інфа буде корисна не тільки мені я впевнений
В таких местах посылки шманают усилено.. стремБро, наверное почтой только вариант, если есть пункты выдачи нп..
А вообще где-то видел магазы Крам/Славянск на форуме проскакивали
100%)В таких местах посылки шманают усилено.. стрем
В таких местах посылки шманают усилено.. стрем
аккуратнее там с почтой....кент говорит мусора там живут....приёмы военных на постоянной основеДоброго, камради знаю що багато швирей і ш тяжка тема але може хтось знає варіки шш н Донечинні, Крам, Словянськ і все що не далеко поділіться ця інфа буде корисна не тільки мені я впевнений
Та проблема що і в окрузі нічого не можна знайти не Ізюм не бачив нічого що відносно не далекоБро, наверное почтой только вариант, если есть пункты выдачи нп..
А вообще где-то видел магазы Крам/Славянск на форуме проскакивали
Так ото ж то руки самий топ варік але як його знайтиаккуратнее там с почтой....кент говорит мусора там живут....приёмы военных на постоянной основе
посмотри изюм у BiggieSmokesТа проблема що і в окрузі нічого не можна знайти не Ізюм не бачив нічого що відносно не далеко
-(
Чугуев вроде есть....Та проблема що і в окрузі нічого не можна знайти не Ізюм не бачив нічого що відносно не далеко
Ну Чугуєв це вже і в Харьков катнуть можна )Чугуев вроде есть....
Кароче шляпаВ Изюме кладов походу не у кого нет...я пару лет мониторил рынки24 и 25...в Чугуеве были ну там 50/50... Магазины с не очень репутацией.
Не ну в ХА блок пост ..не ну через поля на мотыке ..так то да можно и в ХА...Ну Чугуєв це вже і в Харьков катнуть можна )
Та всеравно багато не накатаєш а по месту зеро (Не ну в ХА блок пост ..не ну через поля на мотыке ..так то да можно и в ХА...
были пгтшки рядом , но самого изюма пока нету , можем сделать отправкой от 2 г
В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: