https://bigbro.cc/forums/731/ посилання на гілку продавця⚡⚡⚡
Вага проби : 2 грами
Тестер: М30+ ,вага 90кг, вживаю виключно марихуану,2_3 на тиждень,бонг,водний,косяк, вапорайзер
Спосіб отримання 🧐 👁️? Наша Нова пошта🎉 Тут одразу оцінемо швидкість доставки і стелс.Відправили пробу за 2-3 дні після того,як узгодили мою кандидатуру на тріп.Продавець завжди був на зв'язку тут йому респект.
Стелс :народ це 10 із 10 ненайдеш і незанюхаєш,якщо коротко😁
Органолептика :Шишка ну дуже красива(фото не мої,але це ідентична шишка гарно зфоткана,на кращий фотоапарат ніж у мене був,колегою тестером по цеху)☃️Шишка темно-зеленого кольору з фіолетовими частинками,в тріхомах,масляниста.Запах приємний хвойний з нотками винограду ,і фруктів різних,дуже приємний...Гровер жму руку,ти красава.
Передісторія: даного продавця знаю декілька місяців,я вже замовляв тут шишки,вони були якісними,за хорошу ціну,навіть тріп по них писав,кому цікаво ,він у мене в профілі.Побачив ,що роздають проби,думав ,що запізнився,але ввічлива дівчина ,приємна в спілкуванні схвалила моє прохання,і навіть сорт який я попросив мені узгодила😗
Прийшов день х,я забрав посилку із поштомата.Відкрив її дома,добрався до зіп пакета і наймовірний запах фруктів здійнявся у моїй кухні,навіть 🐱 занюхав дари природи.
Цей сорт я одразу вирішив парити через вапорайзер і не помилився...Це гібрид 50/50,саме такі сорти я люблю💨
00:00🌴🌴🌴
Природа в моєму вапорайзері .Заварив чай травяний і не спіша парю ці дари,смак приємний,фруктовий і мятний.ефекти настають прямо одразу,все начебто уповільнюється і я фукосую свій погляд на моніторі,на якому йдуть бої юфс,я тупо втикаю і навіть забуваю про чай.Мене начебто привязали до стільця і я завис так як мінімум хвилин на 20😄
00:30🌲🌲🌲
Легкість в тілі тримає постійно,в якусь мить ,я ловлю себе на думці ,що хочу пройтись в центр,там якраз якийсь міні ярмарок чи щось таке)Я зібрався ,в голові двіж якісь думки ,і ейфорія.
В наушниках драйвова музика і я й не замітив ,як пройшов кілометр,півтора...
01:00👾👾👾
У мене просто топовий настрій,коли я був на ярмарку,мені здалось ,що я попав в давнину ,козацькі часи🤙😎Купив в бабусі гречаний 🍯 і на радостях пішов додому...ефекти точно тримались 2_2,5 год.
Ось я вже дома ,зібрав свою сумку на ранкове тренування,зварив собі макарони з тунцем і смачно поїв,після цього десь через 30хв я заснув🌜
Висновки: Сила ефектів 10_10👩🎤
Загальне враження від взаємодії із селлером 10_10😍
Я одночасно рекомендую даний шоп ,закупляйте цей сорт,поки він в наявності.
Велике дякую за пробу,надіюсь не остання 🌲І всім хто читав тріп також респект.
З правдою в очах ваш КОЗАК😎