Автомати Калашникова дозволили зберігати до кінця війни

linuxsu

Очень глупый
Реакции
1.092
Баллы
1.532
Вещества
прущие
4276034.jpg

Громадяни України можуть зберігати задекларовані автомати Калашникова без переробки до закінчення воєнного стану, але використовувати їх виключно для відсічі агресії РФ. Після війни зброю доведеться переробити. Про це повідомив директор департаменту взаємодії із Національною поліцією Міністерства внутрішніх справ, секретар Національного координаційного центру з протидії незаконному обігу вогнепальної зброї Микола Грінцов у коментарі Укрінформ.
Раніше повідомлялося, що цивільні особи отримають правові гарантії легально зберігати знайдену зброю на період воєнного стану.

iu

linuxsu

Очень глупый
Реакции
1.092
Баллы
1.532
Вещества
прущие

karamba

PSYCHED WEED🦎
Мес†ный
Реакции
8.224
Баллы
2.532
Вещества
ТГК.Стимуляторы.Эйфоретика
4276034.jpg

Громадяни України можуть зберігати задекларовані автомати Калашникова без переробки до закінчення воєнного стану, але використовувати їх виключно для відсічі агресії РФ. Після війни зброю доведеться переробити. Про це повідомив директор департаменту взаємодії із Національною поліцією Міністерства внутрішніх справ, секретар Національного координаційного центру з протидії незаконному обігу вогнепальної зброї Микола Грінцов у коментарі Укрінформ.
Раніше повідомлялося, що цивільні особи отримають правові гарантії легально зберігати знайдену зброю на період воєнного стану.

iu
ок

Tohalux

Я не отписываю трип-репорты
Реакции
10.042
Баллы
2.532
Х
4276034.jpg

iu
Хорошо... будет чем отбиваться от долбоёбов разных,у кого есть!!!
Я думаю у большинства отпадёт желания ломится в жилье,понимая что там заряженный АК!!!
Где бы и себе нахоботить...!?))

ЖеняДжа

Peace & Jah
Исследователь натуры
Мес†ный
Добрый бро
Реакции
14.046
Баллы
2.532
Вещества
План, трава, дурь, конопля, ганджа, драп, каннабис, маруха, анаша, растения, конопелька, зелёнка, марихуана, зеленая отрава, мэриджейн, шишка, голова, ганджубас, башатумнай, бошки, гарик, жареха, молоко и шмаль
Х

Хорошо... будет чем отбиваться от долбоёбов разных,у кого есть!!!
Я думаю у большинства отпадёт желания ломится в жилье,понимая что там заряженный АК!!!
Где бы и себе нахоботить...!?))
В тцк вроде выдают))))

Сверху Снизу