Кетамін/кетамин

Ormor

Well-Known Member
Реакции
98
Баллы
532
Доброго дня, цікаво чи хтось шукав способи купляти даний препарат в аптеці/ветаптеці. Є звісно продавці кетаміну на чорному ринку, проте цікаво чи є аналоги отримати цей препарат +~ легально в аптеці (на приклад по знайомству) та і чи взагалі цей препарат водиться в аптеках. На всіх медичних порталах він стоїть під грифом нема в наявностіʼ . То чи є сенс в ʼтьотіʼ про нього взагалі питати?

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
36.511
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Доброго дня, цікаво чи хтось шукав способи купляти даний препарат в аптеці/ветаптеці. Є звісно продавці кетаміну на чорному ринку, проте цікаво чи є аналоги отримати цей препарат +~ легально в аптеці (на приклад по знайомству) та і чи взагалі цей препарат водиться в аптеках. На всіх медичних порталах він стоїть під грифом нема в наявностіʼ . То чи є сенс в ʼтьотіʼ про нього взагалі питати?
Нет, в аптеках не продают подобные сильнодействующие препараты. Его, на сколько мне известно, используют для наркоза в медицине. То есть для открытого доступа его никогда не будет, точно так же, как и для покупки за рецептом.

Ormor

Well-Known Member
Реакции
98
Баллы
532
Нет, в аптеках не продают подобные сильнодействующие препараты. Его, на сколько мне известно, используют для наркоза в медицине. То есть для открытого доступа его никогда не будет, точно так же, как и для покупки за рецептом.
Тут бачите яка справа, якщо шукати Мед, морфій, інші опіати в аптеках , то вони завжди будуть під статусом ʼнема в наявностіʼ, проте хворі люди на замісній терапії купують ці препарати в
ʼспецʼ аптеках, тому цікаво чи цей препарат не проходить так само. + він застосовується у ветеринарній практиці, отже способи закупівлі є.

Ormor

Well-Known Member
Реакции
98
Баллы
532
Знаю також що він є масово у військових медиків , якщо хтось тут з такої категорії сидить то цікаво почути відповіді фахові.

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
36.511
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Тут бачите яка справа, якщо шукати Мед, морфій, інші опіати в аптеках , то вони завжди будуть під статусом ʼнема в наявностіʼ, проте хворі люди на замісній терапії купують ці препарати в
ʼспецʼ аптеках, тому цікаво чи цей препарат не проходить так само. + він застосовується у ветеринарній практиці, отже способи закупівлі є.
Про ветеринарную практику не слышал, потому возможно

Ormor

Well-Known Member
Реакции
98
Баллы
532
Про ветеринарную практику не слышал, потому возможно
Оці всі жарти про кет і коней не просто так) його використовують при транспортуванні великої рогатої худоби і коней. Що найцікавіше, доза яка присипляє коня, діє як дисоціатив для людини. Про наркоз ви правильно написали, єдине що його використовують в комбінації з іншими препаратами.

datac

Склонен к суициду временем
Мес†ный
«философ»
Реакции
3.445
Баллы
2.532
Вещества
ёлка
посмотри он шарит в аптеке
мёда на форуме валом
морфины и опиаты тоже в достатке

Ormor

Well-Known Member
Реакции
98
Баллы
532

Sepultura_North

Мес†ный
Добрый бро
Верный
Реакции
5.440
Баллы
2.532
Можно поискать Калипсол, похоже на кетамин. Помню в ветаптеках когда-то можно было купить

Ormor

Well-Known Member
Реакции
98
Баллы
532
Можно поискать Калипсол, похоже на кетамин. Помню в ветаптеках когда-то можно было купить
Спасибі, до речі не знаю чи тут тема покупок із за кордону піднімали, але є варіанти купляти такі припадати з-за кордоном, ну ризики як на мене ібєйші звісно

kadimofw

New Member
Реакции
1
Баллы
222
Есть похожий препарат в аптеке, тоже NDMA антагонист. Я не пробовал, но прёт по-идее двое суток) Не так давно пропал dxm из наших аптек

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
36.511
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Спасибі, до речі не знаю чи тут тема покупок із за кордону піднімали, але є варіанти купляти такі припадати з-за кордоном, ну ризики як на мене ібєйші звісно
Походу проще купить дозу на черном рынке, чем искать обходные пути. Тем более вряд ли его потребуеться много, это не наркотик для каждого дня.

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
36.511
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Есть похожий препарат в аптеке, тоже NDMA антагонист. Я не пробовал, но прёт по-идее двое суток) Не так давно пропал dxm из наших аптек
Двое суток такое можно не выдержать, кетамин действует до 2 часов, насколько мне известно

Сверху Снизу