Трип репорт для магазина
Козацький Табак
Тecтер: THOR
Вещество: Марихуана
Вес пробников: 1г
Получение: НП
ТРИП
Ну що я можу сказать, получений табак був посилкой, схована вона була добре, забрав її без проблем.
Та думаю, що я за козак, що сам буду пробувати таке.
Поїхав до пацанів.
Зробили ми воднік, та давай хлопати табачок.
00:00
Начало нормально так навалювать, держу себе ще в руках, кого от банки так убило що він щось таке непонятно травив що я даже нічого не поняв, другий ліг спати, ну а я пішов гуляти.
Ніч на вулиці, зустрівся я з іншими вже козаками, та давай її вже роздивлятися, точнішо те, що від неї залишилося, ну вона така, шишка як шишка, добре пролікована, зерен не було, а пахнееее. Ой, хлопці, пахне добряче, ойй як добряче. Мені сподобалось, да ще пре йоханий Бабай.
Те що треба.
Потім ще покурьохав, умотало так нормально, не хотів спати, хотів говорити, а про що я там говорив.
Хай йому грець, я не помню, щось розказував таке чудне. Було весело одним словом, потом пішов додому з другом, а вже комендант годинка, скрізь патрульки, мене вже так паранойе що мене приймуть, ох и бляха. Ото я швидко дійшов до дому.
Прийшов, почав вечеряти, а мені тааак смачно, все їм та їм не можу наїстись, повечеряв так добряче, що аж пузо чуть не репнуло, випив пива, та пішов спати, и що я ще можу тут сказати.
гарний табак для денних прогулянок, щось там можна по телеку глянути, да и смачно поїсти, щоб прям аж дуже.
ДА на цьому все, я все скурив що там було, да ліг вже,а то хай йому грець, очі червоні, пузо набите, я щасливий, що мені там ще треба було.
на цьому все, я розказав що да як,
тому козаки, я рекомендую.
Висновок
шишка хорошо пролечена, хорошо пробивань низкий и средний толлер с одного колпака, присутствует пролечка, достаточно на хорошо уровне. Зёрен не обнаружил, как по мне сатива, меня не садило, залипать не хотелось, тянуло на разговоры, хотя они были непонятно о чем. Держит часа 1-2 в зависимости от толлера, далее эффекты идут на спад. Шишка средняя скажу честно, но я полагаю найдутся свои ценители данного сервиса.
Спасибо за предоставленную пробу и за оказанное доверие, со своей стороны прошу прощение за не своевременный трип-репорт.
Оценки:
шш - 7/10
сервис- 8/10
оператор - 10/10
Дякую