Rotsen
Ресір4ер
- Реакции
- 218
- Баллы
- 532
- Вещества
- "мет-амф", Амф, канабиоиды в разных видах, опиаты, прегабалин, ДМА, ешки разнообразные.
Писанина про міцний метал північних народів Вікінгів
Настали скрутні часи для любителів солоденького, потомків богатирів Русі Київської, бо злі дружинники закрили найславніших медоробів з конфіскацією. Забилися в розпачі, затрусило не шуточно поціновувачів залипнути в задоволення. Хитрі і жадібні, різні шопи безсовісні просто нажитись задумали ( попит породжує пропозицію).
Та були й такі, шо народ не покинули і навіть не кинули
( щиро сподіваюсь).
Казкове Тісто ожило і варити навчилось (навіть досить не погано).
А паралельно прибув на слов'янські землі з холодних суворих країв богатир, якого Vikingom звати. Так він от метал вмів так зплавити, шо просто дах зносило і очі дивились крізь мозок в пітьму...
Та все це згодом, а зараз:
21.10. - створена тема з видачею проб.
21.10 (чи десь тоді) - мене вносять в список тестерів
25.10 - НП звітує про прибуття посилки. Того ж дня забираю і просто милуюсь стелсом... А після кількох невдалих спроб розібрати предмет цивілізованим шляхом розп*здячую ту красу молотком. Одним словом - дуже якісно та надійно!!!
Вага тестового взірця 1 г, що дозволяє залучити до проби кількох товаришів. Якшо чесно - планую переглянути дану звичку, бо лізуть га голову.
Тестери:
Я - м/33/180/68, толлер - вчора медок від конкурента
Т2 - м/51/185/65, в торбі
Т3 - м/45/176/66, так само.
Таймінг:
00:00 - 00:15 - взяли трохи менше половини, розчинили (доволі туго), розчин получився прозорий та жирний.
Вмазались і з перших хвилин така приємна хвиля тепла окутала кожного, що не було бажання промовляти слова, лише легко посміхатись.
00:15 - 01:30 - пробило поговорити, чим саме в зайнялись. Після цієї лінії часу мене просто втягнуло в сон, сон на стільки приємний, що не хотілось вертатись в реальність...
Але такого щастя мені не випало, бо відразу з кількох фронтів почалась атака телефонними дзвінками...а я тупо не в стані залишатись в стані свідомості.
Офігенний мед!!!
Мої компаньйони зі мною погодились повністю
Хоча підмітили деякий незвичний смак у продукта.
Висновки:
Якість 10/10 - заскучив за таким
Посилка 11/10 - молодчаги
Продавець 10/10 - весельчак однако
Дякую Вікінгам!!!
Хороших продаж Вам
Настали скрутні часи для любителів солоденького, потомків богатирів Русі Київської, бо злі дружинники закрили найславніших медоробів з конфіскацією. Забилися в розпачі, затрусило не шуточно поціновувачів залипнути в задоволення. Хитрі і жадібні, різні шопи безсовісні просто нажитись задумали ( попит породжує пропозицію).
Та були й такі, шо народ не покинули і навіть не кинули
( щиро сподіваюсь).
Казкове Тісто ожило і варити навчилось (навіть досить не погано).
А паралельно прибув на слов'янські землі з холодних суворих країв богатир, якого Vikingom звати. Так він от метал вмів так зплавити, шо просто дах зносило і очі дивились крізь мозок в пітьму...
Та все це згодом, а зараз:
21.10. - створена тема з видачею проб.
21.10 (чи десь тоді) - мене вносять в список тестерів
25.10 - НП звітує про прибуття посилки. Того ж дня забираю і просто милуюсь стелсом... А після кількох невдалих спроб розібрати предмет цивілізованим шляхом розп*здячую ту красу молотком. Одним словом - дуже якісно та надійно!!!
Вага тестового взірця 1 г, що дозволяє залучити до проби кількох товаришів. Якшо чесно - планую переглянути дану звичку, бо лізуть га голову.
Тестери:
Я - м/33/180/68, толлер - вчора медок від конкурента
Т2 - м/51/185/65, в торбі
Т3 - м/45/176/66, так само.
Таймінг:
00:00 - 00:15 - взяли трохи менше половини, розчинили (доволі туго), розчин получився прозорий та жирний.
Вмазались і з перших хвилин така приємна хвиля тепла окутала кожного, що не було бажання промовляти слова, лише легко посміхатись.
00:15 - 01:30 - пробило поговорити, чим саме в зайнялись. Після цієї лінії часу мене просто втягнуло в сон, сон на стільки приємний, що не хотілось вертатись в реальність...
Але такого щастя мені не випало, бо відразу з кількох фронтів почалась атака телефонними дзвінками...а я тупо не в стані залишатись в стані свідомості.
Офігенний мед!!!
Мої компаньйони зі мною погодились повністю
Хоча підмітили деякий незвичний смак у продукта.
Висновки:
Якість 10/10 - заскучив за таким
Посилка 11/10 - молодчаги
Продавець 10/10 - весельчак однако
Дякую Вікінгам!!!
Хороших продаж Вам